Колеги не ми светят габарита и късият само на левият фар, прегледах няма изгорял бушон релетата уж цъкат, има ли отделни релета за ляв и десен
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не светят левият габарит и къса светлина
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от abgeorgiev Покажи съобщениеКолеги не ми светят габарита и късият само на левият фар, прегледах няма изгорял бушон релетата уж цъкат, има ли отделни релета за ляв и десен(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
-
И аз си мисля, че може да е от кабел, защото наскоро разглобявах моите и се оказа, че някои от кабелите бяха прегорели..-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Бушоните са ми о.к. Същия проблем го имах на стария фар и не ми работиха късите един майстор ми го оправи. Сега по празниците един кавал ме блъсна и го строши фара. Взех един 2-ра ръка от форума преди да го закача окончателно пробвах фара всичко му бачкаше. 2 Дена не беше карана колата и вчера тръгвам и фара не свети нито габарит нито къси и дълги пък преди 2 дена си работеше добре. Сега незнам какво да правя ...Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99
Comment
-
трябва да се провери и то под товар има ли захранване на буксата към фара.ако е ок, после от буксата на фара вътре в него върви кабелажа за отделните светлини- те трябва да се измерят и ще покаже къде е проблема. обикновено тия кабели които са вътре във фара нагарят.точка
Comment
Comment